Zijn jullie klaar voor het nieuwe schooljaar?

nestjes Sprankel methodeschool Jenaplan

Op SPRANKEL kunnen we haast niet wachten om alle kinderen te verwelkomen in onze nestgroepen! De nestleiders willen jullie al graag een kijkje laten nemen in hun nesten.
Winterkoninkjes Sprankel methodeschool JenaplanSprankel methodeschool Jenaplannestjes Sprankel methodeschool Jenaplan
Zien jullie de kringen? Hier gaan we met elkaar praten over de wereld om ons heen. In een kring krijgen jullie ook instructies om samen mee aan de slag te gaan. En later ook jullie werkstukken te presenteren.

Zien jullie de hoeken? In hoeken kunnen jullie samen werken aan projecten en er zijn ook natuurlijk plekjes om in stilte te werken aan jullie eigen werkplan.

kring Sprankel methodeschool Jenaplankring Sprankel methodeschool JenaplanSprankel methodeschool Jenaplan
Pimpelmezen Sprankel methodeschool JenaplanSprankel methodeschool Jenaplan
Is jouw nestgroep er niet bij, geen nood want dan is je nestleider nog druk bezig om alles tijdig klaar te hebben!

Blijf ons zeker volgen op Facebook en Instagram.

Pimpelmezen Sprankel methodeschool Jenaplanegel Sprankel methodeschool Jenaplan